Stormberg - Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Stormberg Askim vattert jacka flicka 8-14

  Askim vadderad jackaär en varm och skön jacka som lämpar sig till vardags och till snöaktiviteter. Den är kraftigt vattenavisande, vindtät och har praktiska detaljer som två fickor med dragkedja och stormklaff. »

  499 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Gutulia friluftsbyxa pojke 814 - outlet

  Gutulia byxaär en klassisk och slitstark friluftsbyxa. Gutulia byxa är en byxa till jakt och friluftsliv. Byxan har formsydda knän och dubbelt tyg på knän och stuss. »

  399 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Utne ulltröja barn 1 - 7

  Utne ulltröja är vårt varmaste ullplagg tillverkad av tjock ullkvalitet och med en insida av frotté. Kombinationen av öglestickning och ull ger ett jämt och isolerande luftlager i ullplagget. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Kvam bambu strumpa 2-pack barn

  Kvam strumpaär en mjuk och behaglig strumpa, som är gjord av bambuviskos. Bambuviskos är mycket mjuk och upplevs som svalt om sommaren men isolerar gott under vintern. »

  99 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Lykketinden friluftsbyxa barn 1 - 7

  Lykketinden friluftsbyxaär en funktionell byxa med som passar bra till lek i skog och mark. Den är gjord av ett lätt material, har en praktisk ficka med dragkedja samt bälteshällor. »

  399 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Kvikk jacka flicka 8-14

  Kvikkär en mjuk träningsjacka med skön stretch. Jackan passar bra till studioträning eller annan träning med hög intensitet. »

  149 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Belsetli strumpa barn

  Belsetliär ett par slitstarka och mjuka strumpor tillverkade av bomull och polyester. Strumporna passar till vardags och friluftsliv. »

  29 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Studio blomma tights flicka 8-14

  Studioär ett par mjuka träningstights med skön stretch. Tightsen passar bra till studioträning, löpning och annan träning med hög intensitet. Tightsen är höga i midjan och har inte snörning. »

  99 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Kullen skalbyxa barn 1-7

  Kullenär en solid, vindtät och vattentät byxa som är speciellt utvecklad till aktiva barn. Byxan passar mycket bra till både friluft- och fritidsanvändning. »

  399 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Mjelle regnjacka flicka 8-14

  Mjelle allvädersjacka är en lätt och praktisk jacka som passar bra att ta med sig i ryggsäcken. Detta är en populär jacka också i vuxen- och ungdomsmodellerna. Det vattentäta materialet har lägre vikt och lägre slitstyrka än vanliga regnkläder. »

  399 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Myk fleecejacka barn1-7

  Mykär en bekväm och skön fleecejacka att använda. Jackan har bra stretch, är fukttransporterande och har god isolationsförmåga. Jackan passar bra som ett mellanplagg och som fleeceunderställ. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Labbe fleecebyxa barn 1-7

  Labbe fleecebyxaär en mjuk och skön byxa i 160 gram ultrafleece. Byxan har bra isolationsförmåga och drar till sig väldigt lite fuktighet, den passar därför perfekt som ett mellanplagg på kallare dagar. »

  129 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Seter ulltröja barn 1-7

  Seter ulltröja till barn är en varm och mjuk tröja i 100% merinoull. Tröjan sitter tätt intill kroppen och man uppnår därför extra bra isolationsförmåga. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Gutulia friluftsbyxa pojke 8-14

  Gutulia byxaär en klassisk och slitstark friluftsbyxa. Gutulia byxa är en byxa till jakt och friluftsliv. Byxan har formsydda knän och dubbelt tyg på knän och stuss. »

  499 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Vestland regnjacka barn 17 - randig

  Vestland regnjackaär vinnaren i Testfaktas stora test för regnkläder augusti 2016. Det är en slitstark regnjacka i tjockt SuperProof®-material som är speciellt utvecklad för aktiva barn att användas i förskola och till lek. »

  399 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Trollheia ulltröja barn 1-7

  En mjuk och skön ulltröja som passar bra både till vardags och fritid. »

  199 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Dalhei jacka flicka 8-14

  Dalhei jackaär en vindtät och kraftigt vattenavstötande jacka som passar lika bra att användas till vardags som till längd-, alpin- och brädåkning. På grund av säkerhet har jackorna i storlek 8 och 10 år avtagbar huva utan justeringsmöjligheter. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Finnemarka byxa barn 1-7

  Finnemarkaär en praktisk friluftsbyxa som ger stor rörelsefrihet till barnet. Byxan är tillverkad i fyrvägsstretch, har två sidofickor och en lårficka. Byxan har låg vikt och torkar snabbt. »

  399 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Sota ulltights pojke 8-14

  Sota ulltightsär ett par extra mjuka underställsbyxor tillverkade i 100% merinoull. Tightsen sitter tätt på kroppen för att snabbare transportera bort fukt så att man behåller värmen. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Saule regnjacka barn 1-7

  Slitstark och bekväm regnjacka för helårsbruk. Saule regnjacka är en lätt och bekväm regnjacka med stretch för större rörelsefrihet. Regnjackan passar för både flickor och pojkar och kan användas året runt. »

  49 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Lilleklang parka pojke 1-7

  Lilleklang vadderad parkasär en praktisk jacka för kalla dagar. Jackan har detaljer som rymliga fickor, reflex och avtagbar huva. »

  119 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Nynne vadderad overall barn 1-7

  Nynne vadderad overallär en slitstark och vadderad overall som är speciellt utvecklad för aktiva barn. Overallen är varm och skön och passar utmärkt att användas till höst-och vinter. »

  499 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Lykketinden shorts barn 1-7

  Lykketindenär en funktionell shorts som passar bra till lek i skog och mark. Den är gjord av ett lätt material, har en praktisk ficka med dragkedja samt bälteshällor. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Fjellgeit 2lagers ullångkalsong barn 1-7

  Fjellgeit långkalsong i ull är ett bra alternativ för alla som får klåda eller irritation av ull. Långkalsongen är tillverkad i ett två-lager stickat material. Yttersidan är av ull och insidan är av MerinoPoly®, som är ett fukttransporterande material. »

  199 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Mollestad softshellbyxa barn 1-7

  Mollestadär en mjuk och skön softshellbyxa som passar bra till förskola, lek och friluftsliv. Det är en trelagersbyxa som är vattenavvisande, antinopp-behandlad samt har tunn fleece på insidan. »

  199 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Glimmerli overall barn 1-7

  Glimmerli overallär en vindtät och vattenavstötande overall som är gjord i ett slitstarkt material. Overallen har avtagbar huva för ökad säkerhet, samt justerbara gummistroppar som kan fästas under skorna. Overallen är ofodrad och passar därför bra hela året, och kan användas av både pojkar och flickor. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Belsetlines strumpor barn 1-7

  Belsetlinesär ett par slitstarka och mjuka strumpor tillverkade av bomull och polyester. Strumporna passar både till vardags och friluftsliv. »

  39 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Otra jacka barn 1-7

  Det här är en vindtät och vattenavvisande jacka med tricotfoder. Jackan passar utmärkt som både friluftsjacka och vardagsjacka och har praktiska funktioner som bland annat rymliga fickor med dragkedja och åtstramningmöjligheter runt midjan och ärmarna. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Ridabu anorakk barn 1-7

  Ridabu anorakk barn 1-7. »

  599 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Vigør Ultrafleece knäbyxa flicka 8-14

  Vigør ultrafleece knäbyxa är en mjuk och skön fleecebyxa i 155 grams ultrafleece. Fleecebyxan är tillverkad i polyester och är antinopp-behandlad. Knäbyxan har snörning i livet samt en bred resår för bättre passform. Flatlocksömmar i kontrastfärg. »

  99 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Fornebuli boxer barn 1-7

  Fornebuli boxershortsär tillverkade i en mjuk och finkammad bomullskvalitet med spandex. Materialkombinationen gör boxershortsen mycket sköna att bära och spandexen gör boxershortsen elastiska vilket ger bättre komfort. »

  49 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Klippen ullvantar 2-pk barn

  Klippenär ett par sköna och praktiska ullvantar som håller händerna varma på kyliga vår och höstdagar. »

  59 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Stormflod regnhängslebyxa barn 1-7

  Stormflod regnhängslebyxa är våran toppmodell inom regnkläder för barn och är gjort av solidt och kraftigt SuperProof-material. Detta är våra bästa regnkläder som håller ute vatten även under extremväder. »

  399 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Lillestien vadderad parkas pojke 1-7

  Lillestien vadderad parkas till pojkeär en varm och skön jacka som passar bra på kalla höst- och vinterdagar. »

  199 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Rosenli ullstrumpbyxa barn 1-7

  Rosenliär en mjuk och varm slitstark strumpbyxa för barn. Strumpbyxan är tillverkad i 78% ull, 20% nylon och 2% spandex. Ullen isolerar och nylonet ger högre slitstyrka och torkar snabbare. »

  99 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Mones bambus 2lagers ullongs barn 1-7

  Mones långkalsong är ett bra alternativ till alla som får klåda eller irritation av ull. Långkalsongen har två lager med stickat material. En yttersida av ull och insida av bambuviskos. Bambuviskos är miljö-och klimatvänligt. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Stänka regnjacka barn 1-7

  Stänka regnjacka är en bekväm regnjacka med skön stretch för att ge bättre rörlighet. Regnjackan är slitstark och bra till aktiva barn. »

  129 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Ryssdalen byxa flicka 8-14

  Ryssdalenär en lätt friluftsbyxa som passar bra till korta promenader i skog och mark. »

  299 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Hellerdal topp flicka 8-14

  Hellerdal toppär en behaglig t-skjorta med god stretch för ökad rörelsefrihet. T-skjortan passar perfekt till träning med ett högt aktivitetsnivå, samt till tur och fritid. »

  59 SEK

  Stormberg.se

 • Stormberg Nordfjell dunjacka flicka 8-14

  Nordfjell dunjacka till flickaär en lätt och välisolerande jacka. Jackan passar bra som ytterjacka på kyligare dagar, och som mellanplagg under en skaljacka på dom kallaste vinterdagarna. Nordfjell har en kroppsnära passform, och är en av våra varmaste lättviktsjackor med dun. »

  599 SEK

  Stormberg.se

Fler liknande barnkläder