Rubies - Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Rubies RAGS & ROSES 122/128 cl (7-8 år) HALLOWEEN Häxklänning Häxa

  Ring in årets spöksäsong med denna läskiga outfit. Vid första anblicken är den elegant och söt, med sina rosor och spetsar, men ta en närmare titt och du kommer se skelett och ben som visas och försvinner när du rör dig. »

  199 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Spökdräkt Cool Ghoul (5-7 år) Halloween

  En häftig spökdräkt som är perfekt till kommande maskerader eller andra fester eller events med spök eller rysartema. Settet innehåller spökmasken, den vita dräkten med kapuschong och tryckta detaljer samt den vita kedjan i plast. OBS Strumpor ingår ej. Passar 5-7 år. »

  249 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Skelettdräkt med mask (5-7 år) Halloween

  Förvara inte skelett i ditt skåp, ta ut det och bär det istället. Vänd din värld ut och in och låt andra se vad du går för. En supertuff skelettdräkt som är klockren till maskerad, fest eller svensexa. Settet innehåller den svarta dräkten med skelettdelar tryckta på tyget. »

  299 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Spökdräkt med mask Howling Ghost (5-7 år) Halloween

  Ska någon därhemma på maskerad, temafest eller spökkalas? Inget kul att ta på sig eller är rädd för att köra samma gamla vanliga. Här finns den ultimata lösningen. Spöka ut dig som mördaren från Scream-filmerna och försäkra dig om att ingen känner igen dig. »

  249 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Miraculous Ladybug 134/140 cl (9-10 år)

  Ladybugdräkt. Klänning och mask.  Passar 9-10 år, motsvarar 134/140 cl. Rekommenderade mått på användaren är längd 140 cm och midjemått 62 cm. Detta är en original Ladybug-produkt.  Annonsen avser dräkten och masken.  Peruk eller skor ingår ej. »

  369 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Svart Cape med krage Halloween Dracula Vampyr Spöke

  En supertuff svart cape som är perfekt för att få den där stilrena men ändå kaxiga looken till spökfesten, maskeraden eller någon annan tillställning där du vill synas lite extra. Även ett perfekt tillbehör när du ska vara trollkarl, lönnmördare, viktoriansk gentleman osv. Settet består av en svart cape. »

  199 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Skeleton vuxenstorlek Halloween Spöke Skelett dräkt

  Ska någon därhemma på maskerad, temafest eller spökkalas? Inget kul att ta på sig eller är rädd för att köra samma gamla vanliga. Här finns den ultimata lösningen. Spöka ut dig som skelett. Innehåller dräkt, handskar och mask. »

  299 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies Spökdräkt med huva Horror Robe (8-10 år) Halloween

  Med en enkel, men ändå stark outfit, kan denna korpsvarta dräkt med huva vara en bra början på en riktig helkväll. Du kan vara en snäll munk som bär hans kappa eller så kan du vara den rysliga liemannen som letar efter offer att förpassa ner i underjorden. »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • Rubies GHOSTLY SPIRIT 110/116cl (5-6 år) HALLOWEEN Häxklänning

  Hoppa ut ur ett mörkt hörn så kommer mormor att spilla ut sitt te och katten springa att gömma sig. Denna enkla, men ack så effektiva förklädnad kommer väcka vem som helst tillbaka från de döda. Innehåller klänning och peruk. Passar 5-6 år. Rekommenderade cirkamått på användaren är längd 116cm och midja 53cm. »

  199 SEK

  FYNDIQ

Fler liknande barnkläder