Rätt Start - Barnkläder

Avancerad sökning   
 • Rätt Start Örngott Säng 38x55 Vit

  Örngottet är tillverkat i Oeko-tex miljöcertifierad bomull. Alla material och färgämnen i produkten är godkända enligt Sveriges EU-normer. Oekotex-certifierad 11-34561vilket innebär att produkten inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem. »

  119 SEK

  ellos.se

 • Rätt Start Barnservis Bamse Blomma

  Bamse Barnservis, 3-delar i presentkartong. Tålig barnservis i repsäker melaminplast med motiv av Bamse. Praktisk antiglidring under muggen och den flata tallriken. Djup tallrik med sugkopp och spillsäker mugg med handtag. - Tål maskindisk i övre hyllan (max 50°C). »

  349 SEK

  ellos.se

 • Rätt Start Täcke Vagn/Vagga, Eco-Bomull 70 x 80 cm

  Babytäcke av ekologisk bomull (GOTS) för barnvagn eller vagga/babykorg. Yttertyg i ventilerande microfiber. Fyllning av kardad högkvalitativ polyesterfiber med extremt goda tvättegenskaper. Öko-Tex klass I baby certifierad. Allergisäkra material. »

  249 SEK

  ellos.se

 • Rätt Start Barnbestick Bamse Blomma

  Barnbestick Bamse i 3-delar, kniv, gaffel, sked. Barnbestick i tre delar med motiv av Bamse. Levereras i en praktisk presentkartong. Handtag av ABS-plast. »

  129 SEK

  ellos.se

 • Rätt Start Bäddset Enkelsäng Mumin Skärgård

  Bäddset i ekologisk GOTS-certifierad bomull, passar lika bra i en juniorsäng som i en enkelsäng. Materialet är mjukt, svalt och skönt för att ge barnet maximal sovkomfort att sova hela natten. Fint mönster av Muminfigurer. Certifierad enligt den hårda personmiljöstandarden Öko-Tex standrad 100, klass 1 Baby. »

  549 SEK

  ellos.se

 • Rätt Start Bäddset Enkelsäng Mumin Grå

  Bäddset i ekologisk GOTS-certifierad bomull, passar lika bra i en juniorsäng som i en enkelsäng. Materialet är mjukt, svalt och skönt för att ge barnet maximal sovkomfort att sova hela natten. Fint och stilrent mönster av Mumin. »

  549 SEK

  ellos.se

Fler liknande barnkläder