Playmobil - Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Playmobil Leklåda - På förskolan

  Varje dag tar den trevliga förskolläraren hand om barnen i förskolanFörutom ett stort musik- och pedagogikprogram finns det naturligtvis också tid för spel och lek. Idag blir det basket utomhus i friska luften. »

  349 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • 70284 Playmobil Mamma med Barn

  70284 Playmobil Mamma med Barn. »

  149 SEK

  Shopping4net.se

 • Playmobil City Life Mamma Med Barn 70284

  Det är så fint väder, då promenerar mamma och barnen till förskolan. Det lilla barnet åker bekvämt i vagnen medan storebror åker gåcykel. I detta tempo kommer de tre fram till förskolan på nolltid. Leksetet innehåller tre PLAYMOBIL-figurer, en sportvagn, en gåcykel, en hjälm och mycket mer. »

  189 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil Special Plus Veterinär Med Kalv 70252

  Den lilla kalven var sjuk, men nu är den på bättringsvägen. Veterinären undersöker den noggrant en gång till. Kalven nafsar efter en bit halm redan under undersökningen. ”Du mår ju bra igen”, säger veterinären glatt. PLAYMOBIL-Special Plus ger ett plus i lekglädje till ett lågt pris. »

  99 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil Special Plus Barn Med Släde 70250

  Vinter, snö och åka pulka, det är så det ska vara. Knappt täcker den vita snön marken så tar de båda flickorna sin pulka och sätter fart upp i pulkabacken. ”På era platser, färdiga, gå!”, med fart ner för backen. Det är så roligt! PLAYMOBIL-Special Plus ger ett plus i lekglädje till ett lågt pris. »

  99 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil Special Plus Gatustädare 70249

  Renhållningsarbete är en ansvarsfull uppgift. Tidigt på morgonen är den flitiga renhållningsarbetaren igång för att rensa gator, gångvägar och parker från skräp och smuts. Han källsorterar naturligtvis. PLAYMOBIL-Special Plus ger ett plus i lekglädje till ett lågt pris. »

  99 SEK

  FYNDIQ

 • 99 SEK

  FYNDIQ

Fler liknande barnkläder