Sök playmobil bland Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • 70284 Playmobil Mamma med Barn

  70284 Playmobil Mamma med Barn. »

  149 SEK

  Shopping4net.se

 • Playmobil special plus veterinär med kalv 70252

  Den lilla kalven var sjuk, men nu är den på bättringsvägen. Veterinären undersöker den noggrant en gång till. Kalven nafsar efter en bit halm redan under undersökningen. ”Du mår ju bra igen”, säger veterinären glatt. PLAYMOBIL-Special Plus ger ett plus i lekglädje till ett lågt pris. »

  99 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil special plus agent med drönare 70248

  I veckor har agenten donat med sin senaste uppfinning, en specialdrönare. Äntligen är den klar. Han startar drönaren och sätter sig i rörelse. Nu bär det av på upptäcktsfärd. PLAYMOBIL-Special Plus ger ett plus i lekglädje till ett lågt pris. Perfekt som liten present, att samla på, byta och skänka bort. »

  99 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil special plus flicka med tandborste 70301

  Det är viktigt att borsta tänderna! Två gånger om dagen rekommenderar tandläkaren. Den lilla flickan håller sig naturligtvis alltid till denna regel och putsar ivrigt sina vackra tänder tills de är rena. PLAYMOBIL-Special Plus ger ett plus i lekglädje till ett lågt pris. »

  99 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil special plus älva med drakunge 70299

  Den lilla drakbäbisen har just sett dagens ljus under den snälla fens vaksamma ögon. Fen tar varsamt hand om den gulliga drakavkomman. Det blir en vänskap som varar livet ut. PLAYMOBIL-Special Plus ger ett plus i lekglädje till ett lågt pris. Perfekt som liten present, att samla på, byta och skänka bort. »

  99 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil city action brandkår med helikopter och båt 70335

  Brandkårshelikopterns behållare kan fyllas med vatten och sedan tömmas. Gummibåten kan flyta och kan utrustas med en undervattensmotor (artikelnummer 7350). »

  559 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil space leklåda ”på rymdstationen” 70307

  Lekset med figur/figurer och tillbehör.. »

  359 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil special plus gatustädare 70249

  Renhållningsarbete är en ansvarsfull uppgift. Tidigt på morgonen är den flitiga renhållningsarbetaren igång för att rensa gator, gångvägar och parker från skräp och smuts. Han källsorterar naturligtvis. PLAYMOBIL-Special Plus ger ett plus i lekglädje till ett lågt pris. »

  99 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil city life mamma med barn 70284

  Det är så fint väder, då promenerar mamma och barnen till förskolan. Det lilla barnet åker bekvämt i vagnen medan storebror åker gåcykel. I detta tempo kommer de tre fram till förskolan på nolltid. Leksetet innehåller tre PLAYMOBIL-figurer, en sportvagn, en gåcykel, en hjälm och mycket mer. »

  189 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil special plus barn med släde 70250

  Vinter, snö och åka pulka, det är så det ska vara. Knappt täcker den vita snön marken så tar de båda flickorna sin pulka och sätter fart upp i pulkabacken. ”På era platser, färdiga, gå!”, med fart ner för backen. Det är så roligt! PLAYMOBIL-Special Plus ger ett plus i lekglädje till ett lågt pris. »

  99 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil wild life expeditionslastbil 70278

  Lekvänlig expeditionslastbil med tillbehör från PIaymobil. I den orörda naturen känner sig dessa båda äventyrare hemma. Frihet, vilda djur och äventyr gör att deras hjärtan slår snabbare. För att dokumentera djurlivet har de med sig kamerautrustning med stativ och en mängd proviant och campingutrustning. »

  599 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil country leklåda ”på förskolan” 70308

  Varje dag tar den trevliga förskolläraren hand om barnen i förskolan. Förutom ett stort musik- och pedagogikprogram finns det naturligtvis också tid för spel och lek. Idag blir det basket utomhus i friska luften. »

  359 SEK

  FYNDIQ

 • Playmobil heidi skolundervisning dörfli 70256

  Barnen i den lilla byn måste naturligtvis också gå i skolan. Byns lärare heter herr Traber. Idag visar han olika fossil och förklarar hur dessa uppstår. Heidi, Karl och William lyssnar uppmärksamt på läraren, för de vill ju trots allt lära sig något. »

  359 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded Playmobil långärmad -shirt

  Tuff Playmobil tröja. »

  99 SEK

  FYNDIQ

Fler liknande barnkläder