Noppies - Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Noppies - shirt B Regular SS Atascocita - Vit

  T-shirt B Regular SS Atascocita från Noppies i mjuk bomullstrikå med tryckt mönster. Korta ärmar, rund halsringning och två tryckknappar på den ena axeln. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Klänning G Dress Cap Citrus Park - Blå

  Klänning G Dress Cap Citrus Park från Noppies i mjuk, stretchig trikå av ekologisk bomull med tryck fram. Kort ärm, rund halsringning och två tryckknappar på ena axeln. Mjuk resår i midjan. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. »

  160 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Topp Regular shirt SS Chino - Blå

  Topp G Regular T-shirt SS Chino från Noppies i trikå av ekologisk bomull med tryck fram. Korta volangärmar och tryckknappar på ena axeln. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Topp U shirt Alsira - Koppar

  Topp U T-shirt LS Alsira från Noppies i trikå av ekologisk bomull med litet tryck mitt fram. Långärmad modell med tryckknappar på ena axeln. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  104 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Baddräkt G Swimsuit Citrus Aop - Rosa

  Baddräkt G Swimsuit Citrus Aop från Noppies med volanger runt midjan och korslagda axelband. Gjord i mönstrad trikå med UV-skydd UPF 50+. Fodrad. »

  209 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Topp Regular shirt SS Choctaw aop - Röd

  Topp G Regular T-shirt SS Choctaw aop från Noppies är i mjuk trikå av ekologisk bomull med tryckt mönster. Elastisk kant runt hals och ärmslut. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. Licensnummer: CU 1000217. »

  160 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Topp Chantilly Tee - Grå

  Topp Chantilly Tee från Noppies. Dubbelstickad modell med mönstrad utsida och randig insida. Rak design med lång ärm som har liten volang i ärmslut. Rund hals med rynk fram och smal bandkantning samt tryckknappar på ena axeln. Fin trikå av bomull. Better Cotton Initiative är till för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minimering av bekämpningsmedelsanvändning samtidigt som bomullsskördarna ökar. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. »

  115 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Shorts McFarland - Blå

  Shorts B Shorts McFarland från Noppies i mjuk stretchkvalitet med fickor i sidorna och ribbmudd i midjan. »

  188 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Klänning G Dress SS Claiborne Aop - Röd

  Klänning G Dress SS Claiborne Aop från Noppies i trikå av ekologisk bomull. Kortärmad modell med rynkad midja och tryckknappar i ryggen. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. »

  188 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Byxor Regular Fit Pants Catonsville - Blå

  Byxor G Regular Fit Pants Catonsville från Noppies i mjuk stretchkvalitet av bomull. Ledig modell med smalt uppvik i bensluten, fickor i sidorna och elastisk midja med dekorsnöre fram. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minimering av bekämpningsmedelsanvändning samtidigt som bomullsskördarna ökar. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. »

  209 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Regular shirt LS Masonboro - Blå

  T-shirt B Regular T-shirt LS Masonboro från Noppies i trikå av ekologisk bomull med gummerat tryck fram. Långärmad modell med tryckknappar på ena axeln. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  118 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Shorts B Short Athol Aop - Vit

  Shorts B Short Athol Aop från Noppies i mönstrad trikå av ekologisk bomull. Ribbmudd med dragsko i midjan, uppvikta benslut och fickor med ribbkant fram. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Shorts G Diaper Short Cranston Aop - Rosa

  Shorts G Diaper Short Cranston Aop från Noppies i trikå av ekologisk bomull med elastiska benslut och midja samt dekorsnöre i fram. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Topp Regular shirt Raglan Casa Grande Y/D - Blå

  Topp G Regular T-shirt Raglan Casa Grande Y/D från Noppies i randig trikå med litet pastellfärgat tryck. Långa raglanärmar och tryckknappar vid ena axeln. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Topp Regular shirt SS Cartersville - Blå

  Topp G Regular T-shirt SS Cartersville från Noppies i trikå av ekologisk bomull med tryck fram. Kort holkärm, rundad nederkant och tryckknappar på ena axeln. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  104 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Badshorts Swim Shorts Modesto Aop - Blå

  Badshorts Swim Shorts Modesto Aop från Noppies i vävd kvalitet med innerbyxa i mesh. Elastisk midja med dekorsnöre fram. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - shirt B Regular SS Marshall Str - Rosa

  T-shirt B Regular SS Marshall Str från Noppies i mjuk, stretchig kvalitet av ekologisk bomull. Randmönstrad med tryck fram. Tryckknapp på den ena axeln. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  104 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Regular shirt SS Asbury Park Aop - Vit

  T-shirt B Regular T-shirt SS Asbury Park Aop från Noppies i randig trikå av ekologisk bomull med tryck fram. Kortärmad modell med tryckknappar på ena axeln. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Shorts Diaper Short Summit - Vit

  Shorts Diaper Short Summit från Noppies. Söt modell med korta ben som har resårsömmar i benslut och linning med infälld resår och rosett upptill. Mjuk trikå med slubbad effekt och tryckt mönster. »

  95 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Shorts G Short Cranford - Röd

  Shorts G Short Cranford från Noppies i trikå av ekologisk bomull med rynkade sidor och elastisk midja. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Topp Regular shirt SS Chino - Rosa

  Topp G Regular T-shirt SS Chino från Noppies i trikå av ekologisk bomull med tryck fram. Korta volangärmar och tryckknappar på ena axeln. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - shirt B Regular SS Marcellus - Vit

  Randig t-shirt B Regular SS Atascocita från Noppies i mjuk trikå med litet broderi fram. Korta ärmar och rund, ribbad halsringning. Två tryckknappar på den ena axeln. Små sidosprund. »

  160 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Shorts G Diaper Short Cranston Aop - Röd

  Shorts G Diaper Short Cranston Aop från Noppies i trikå av ekologisk bomull med elastiska benslut och midja samt dekorsnöre i fram. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Noppies - Topp Slim SS Socorro Tee - Rosa

  Topp Slim SS SocorroTee från Noppies. Söt modell med liten volangärm och rund hals med smal bandkantning och tryckknappar på ena axeln. Mjuk trikå med slubbad effekt och tryckt mönster. »

  105 SEK

  Ellos.se

Fler liknande barnkläder