Sök martinex bland Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Martinex Långstrump - Pyjamas Glada Pippi

  Pyjamas i 100% bomull med Pippi Långstrump-motiv. »

  199 SEK

  babyland.se

 • Mumin byxa lek martinex

  En söt blåmelerad byxa i mjuk bomullsslub. Byxan har mörkblå, uppvikbar mudd i midjan, mörkblå mudd i bensluten, små träknappar framtill och på det ena benet ett rubbertryck av Mumintrollet som springer omkring och leker. Material: 100 % ekologisk bomull. Maskintvätt 40° C. »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Martinex Emil Shorts Blåmelerade

  Blåmelerade shorts i collegetyg, med bred ribbad mudd och dragsko i midjan. Shortsen har fickor i sidorna och baktill och texten Emil i Lönneberga broderad i rött med ett påsytt märke av Emil framtill på ena benet. Maskintvätt 40° C. 60 % bomull och 40 % polyester. »

  129 SEK

  babyland.se

 • Mumin djungeln-pyjamas martinex

  En långärmad pyjamas i vitt, helmönstrad med djungelmotiv och våra vänner från Mumindalen i färger av blått.  Pyjamasen har blixtlås som går ned längs det ena benet för behändig påklädning.  Som en fin detalj står det Moomin broderat på etiketten i sidsömmen. Maskintvätt 40° C. »

  229 SEK

  FYNDIQ

 • Byxor - mumin martinex

  En svart baby-byxa i sweatshirtkvalitet.  Byxan har svart resår i midjan och svarta muddar vid bensluten. Från midjan i en båge mot grenen finns det en dekorationssöm, dekorerad med tre knappar i trä. »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Body - mumin martinex

  En långärmad, helmönstrad body i naturvitt och svart. Till den lilla tuffingen! Bland figurerna och formerna hittar man Stinky här och där, med gula armar och ben och röd nos. »

  159 SEK

  FYNDIQ

 • Body pippi - hoppsan martinex

  En långärmad, orangevit-randig body med ett tryck av Herr Nilsson mitt fram. Bodyn har vita kantband i halsringningen och i grenen, tryckknappar på axeln och i grenen och väl tilltaget med plats för blöjan. Maskintvätt 40° C. Material: 95 % ekologisk bomull och 5 % elastan. »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded Basic byxa grå martinex

  Mjuk gråmelerad byxa i 100% bomull (elastisk ribbstickning) Muddar i midja och benslut Tvätt 40 grader Märke: Martinex    . »

  89 SEK

  FYNDIQ

 • Pippi långstrump tårta-tunika martinex

  En vit, kortärmad tunika i lätt utsvängd modell, med vävda tunna ränder i rött och rosa. Framtill finns ett stort, festligt rubbertryck av Pippi med tårtor både på huvudet och i händerna.  Tunikan har rött kantband i halsringningen och ett dekorationsblixtlås i rött nedtill.  Maskintvätt 40° C. »

  225 SEK

  FYNDIQ

 • Mumin tiger-body svartvit martinex

  En långärmad body, helmönstrad med svart-vita vävda ränder, och djungelmotiv av Mumintrollet och logo texten Moomin i rubbertryck framtill. På axeln har bodyn två vita tryckknappar med Mumintrollet på, i grenen finns det tre vanliga tryckknappar och baktill väl tilltaget med plats för blöjan. »

  165 SEK

  FYNDIQ

 • Mumin pärla-byxa rosa martinex

  En söt byxa i rosa, helmönstrad med fina sommarmotiv av Snorkfröken, Mumlan och Lilla My, samt olika färgade blommor och snäckor. Byxan har resår i midja och benslut, och gott och plats för blöjan. Som en fin detalj står det Moomin broderat på etiketten i sidsömmen. »

  169 SEK

  FYNDIQ

 • Mumin duo-byxa lila martinex

  En söt babybyxa i blekt lila bomullsslub, med fickor i sidorna framtill. Byxan har ribbad, ljusgrå resår i midjan, dekorerad med en fin satinrosett mitt fram. I bensluten finns det också ljusgrå-melerade muddar och även baksidan är ljusgrå-melerad. »

  169 SEK

  FYNDIQ

 • Mumin bestyr-byxor grå martinex

  Grå byxor i baggy-stil, med gott om utrymme för blöjan. Materialet är mjukt  collegetyg, med Mumin och hans vänner på. Maskintvätt 40° C. Material: 60 % ekologisk bomull, 35% polyester och 5 % elastan. »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Mumin pärla tunika, rosa martinex

  En skön tunika i rosa, helmönstrad med fina sommarmotiv av Snorkfröken, Mymlan och Lilla My, samt olika färgade blommor och snäckor. »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • Mumin snäcka klänning, martinex

  En skön klänning i vävda ränder av svart och vitt, med ett stort motiv av Snorkfröken i rubbertryck i glitterfärgad rosa framtill. Klänningen är ärmlös och A-linjeformad med volanger på axlarna och svart kantband i halsringningen.  Som en fin detalj står det Moomin broderat på etiketten i sidsömmen. »

  229 SEK

  FYNDIQ

 • Body - mumin tove martinex

  En långärmad body i vitt, helmönstrad med fina motiv av Mumin figurer i grått, gult och olika nyanser av ljust lila. På den ena axeln har bodyn två vita tryckknappar med Mumintrollet på, i grenen finns det tre vanliga tryckknappar och baktill väl tilltaget med plats för blöjan. »

  165 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded Mumin bestyr-body grå martinex

  En långärmad, gråmelerad body, helmönstrad med konturerna av Mumintrollen med vänner i färgerna svart, grönt, blått och vinrött. På axeln har bodyn två vita tryckknappar med Mumintrollet på, i grenen finns det tre vanliga tryckknappar och baktill väl tilltaget med plats för blöjan. Maskintvätt 40° C. »

  159 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded Pippi långstrump prickigt-body gul martinex

  En långärmad gul body med vita prickar och framtill ett rubbertryck av Lilla Gubben och Herr Nilsson På den ena axeln och i grenen finns det tryckknappar och baktill väl tilltaget med plats för blöjan. Maskintvätt 40° C. Material: 95 % ekologisk bomull och 5 % elastan. »

  159 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded Leggings prickigt, pippi långstrump

  Fina, knallgula leggings med vita prickar. På det högra benet finns ett färgglatt rubbertryck av Pippi som lyfter upp Lilla Gubben. Material: 95 % ekologisk bomull och 5 % elastan. »

  169 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded -shirt emil lekfull randig

  Ljus blåvit-randig t-shirt i mjuk elastisk bomull med fartfyllda små Emil-bilder i blått på. Rak modell med blått kantband i halsringningen. Material: 95% bomull och 5% elastan. »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Badbyxa med mumin

  Praktiska och roliga blåvit-randiga badbyxor med Mumintrollet på, perfekta att simma och ha kul i. Material: 80% polyamid 20% elastan Maskintvätt 30 grader. »

  129 SEK

  FYNDIQ

 • Pippi långstrump livlig klänning med fickor grå

  En kortärmad klänning helmönstrad med livliga motiv av Pippi och färgprickar i gult, rött, blått och grönt.  Klänningen är A-linjeformad med röd kantband i halsringningen och fickor i sidorna framtill. Material: 95 % organisk bomull, 5 % elastan Maskintvätt 40° C. »

  289 SEK

  FYNDIQ

 • Pippi långstrump på sned-leggings turkos

  Fina leggings i vävda ränder av vitt och turkost. I midjan har leggings infälld resår och nedtill på det vänstra benet finns ett rubbertryck av glada Pippi i färg Tillverkad i 95% ekologisk bomull och 5% elastan.  Maskintvätt 40 °. »

  169 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded Emil lönneberga katthult -shirt vit

  En superfin vitblå-randig T-shirt i rak modell, med Katthult som motiv. »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Pippi långstrump leggings gul

  Sköna, knallgula leggings. I midjan har leggingsen infälld resår och nedtill på det vänstra benet finns ett rubbertryck av glada Pippi i färg.  Oeko-tex.  Tillverkad i 95% ekologisk bomull och 5% elastan.  Maskintvätt 40 °. »

  169 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded Emil lönneberga gravyr -shirt

  En fin och mjuk blå T-shirt i rak modell, med roligt Emil i Lönneberga-motiv. »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Klänning gul kalas pippi

  Färgglad gul Pippi klänning med kort ärm och volang vid fållen, perfekt för soliga sommardagar. Material: 95 % organisk bomull, 5 % elastan Maskintvätt 40° C. »

  269 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded -shirt, och ida, emil i lönneberga 116 cl

  En superfin t-T-shirt i rak modell, med ett härligt tryck med Emil & Ida på framsidan. Rött kantband i hals-och ärmlinningen. Material: 95% bomull, 5% elastan. »

  149 SEK

  FYNDIQ

 • Pippi långstrump leggings blå/vit

  Sköna leggings med breda ränder i vitt och blått.  I midjan har leggings infälld resår och nedtill på det vänstra benet finns ett rubbertryck av glada Pippi i färg. Tillverkad i 95% ekologisk bomull och 5% elastan.  Maskintvätt 40 °. »

  169 SEK

  FYNDIQ

 • Pippi långstrump -shirt rosa

  En rosa t-shirt i ekologisk bomull, i rak modell med ett stort rubbertryck i färg mitt fram.  Starka Pippi bär omkring på Lilla Gubben och Herr Nilsson och undertill står det Pippi Långstrump i rött och grönt. Maskintvätt 40° C.  Tillverkad i 100% bomull. Oeko-tex. »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded Emil lönneberga hurra-tröja vit/blå

  En tröja i rak modell, med vävda ränder i vitt och blåmelerat. Mitt fram finns ett stort rubbertryck av Emil som skuttar fram längs vägen medan de andra från Lönneberga fundersamt ser på.  Material: 95 % ekologisk bomull och 5 % elastan. Maskintvätt 40° C. »

  189 SEK

  FYNDIQ

 • Unbranded Klänning gul kalas pippi

  Klänning med långärm med Pippi Långstrump i det populära kalas mönstret. Material: 95 % organisk bomull, 5 % elastan Maskintvätt 40° C. »

  269 SEK

  FYNDIQ

 • Pippi långstrump hejsan-leggings

  Busiga leggings i rött, grönt och blåvit-randigt. På det högra benet finns ett färgglatt rubbertryck av Pippi som lyfter upp Lilla Gubben. Material: 95 % ekologisk bomull och 5 % elastan. »

  169 SEK

  FYNDIQ

 • f. Emil lönneberga munter -shirt röd

  En fin och mjuk röd T-shirt i rak modell. Mitt fram finns det ett stort rubbertryck av Emil som står på händer med den engelska texten Emil in Lönneberga i svart. »

  169 SEK

  FYNDIQ

Fler liknande barnkläder