La Perla - Barnkläder

Avancerad sökning   
 • Perla Body

  Éste body con las mangas y perneras cortas para bebé niña será la prenda más comfortable de tu pequeña para primavera-verano. Den är tillverkad av algodon, i blanco-färg, med en snygg och mjuk tejido de punto. Den är förtjusande med sin design, som är gjord med en lazo och en del av den delanta delen är inkapslad med Swarovskikristaller. Denna kombination är försedd med en film för bröstet och med skor som också är dekorerade med kristaller och en snodd. Den är tillverkad till 100 % i Italien. Referensnummer: 48650 Detaljer: - Typ av halsringning: rundhalsad - Passform: normal passform - Högsta längd: croppad - Ärmlängd: kort ärm - Typ av ärm: rak ärm - Färg(er): vit, ecru - Mönster: prickar - Stil: feminin - Tillfälle: halvformell, sommar Denna beskrivning är automatiskt översatt. »

  1670 SEK

  Miinto.se

 • Perla Body con manga larga

  Denna body med manga och stora pärlor för bebé niña blir den mest bekväma plaggen för din lilla flicka under vintern. Den är tillverkad av algodon och har en behaglig och mjuk tejido de punto. Den är bedårande med sin design och är tillverkad med ett snöre av Swarovski-kristaller. Denna kombination är försedd med skor och en film med Swarovskikristaller, som också är gjorda av algodon. Tillverkad 100 % i Italien. Referensnummer: 48867 Detaljer: - Typ av halsringning: rund hals - Passform: anpassad - Högsta längd: croppad - Färg(er): rosa, pastell - Mönster: vanlig, djur - Stil: casual Denna beskrivning är automatiskt översatt. »

  1741 SEK

  Miinto.se

 • Perla Body

  Denna kropp med korta ärmar och shorts för baby flicka kommer att vara det mest bekväma plagget av din lilla för vårsommar. Den är Tillverkad Av bomull, I White-Färg, Med på Snygg och Mjuk Sticka tyg. DEN ÄR FÖRTJUSande Med utan design, och är Gjord Med i Kalott på Bröstkorgen I Den Bakre Delen, slät tillbaka. Med stängning av tryckknappar på grenen. Denna uppsättning går ett band för huvudet och skor som också är dekorerade från utkastet. Den är Tillverkad till 100% I Italien. Refenns Nummer: 21994. Detaljer: - Typ av halsringning: rund hals - Passform: anpassad - Högsta längd: croppad - Färg(er): ecru - Mönster: vanlig, texttryck - Stil: casual Denna beskrivning är automatiskt översatt. »

  1670 SEK

  Miinto.se

Fler liknande barnkläder