Ellos - Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Ellos - Bikini Miranda - Svart

  Bikini Miranda i två delar. Bikinitopp med bred resår nedtill samt korslagda axelband i resår. Klassisk bikinitrosa med bred resår i midjan. Helfodrad. Produkten består av REPREVE®-polyester som är tillverkat av gamla plastflaskor och annat avfallsmaterial. Vid framställning av REPREVE®-polyester används mindre mängd vatten, energi och kemikalier än vid framställning av vanlig polyester som görs av fossila råvaror som olja. Detta medför minskade utsläpp av växthusgaser och minskat avfall i naturen. REPREVE® är branschledande inom tillverkningen av återvunnen polyester och polyamid. »

  149 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - UVset i två delar med lång ärm - Rosa

  UV-set med långärmad tröja och shorts. Skyddar mot solens farliga strålning med ett UV-skydd på UPF 50+. Shortsen har elastisk linning och är fodrade framtill och i grenen. Smidig stretchtrikå. »

  224 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Pyjamas Kerry - Natur

  • Sparkdräkt • Knappar fram och på benet • Lång ärm • Mudd i ärmsluten och i bensluten • Produkten innehåller ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  127 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Body Andrea /S - Grå

  Kortärmad modell i mjuk trikå med rund hals som har ribbstickad bandkantning och kort knappslå på bröstet. Ribbstickad bandkantning i benen samt tryckknappar i grenen. Produkten innehåller ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  99 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Leggings Iris - Rosa

  Leggings i bomullstrikå med elastisk midja. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  69 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Set Jack med shirt och byxor - Blå

  Set i mjuk bomullstrikå med långärmad t-shirt och byxor. T-shirten har rund halsringning och tryck fram. Byxorna har resårlinning med dragsko och två fickor. Sydda uppvik i bensluten. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  149 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Chinosshorts Brayden - Natur

  Chinosshorts Brayden i klassisk modell med snedskurna framfickor och två infällda passpoalfickor med knapp bak. Linning med hällor och infälld resår som är justerbar på insidan. Vävd stretchkvalitet av bomull. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  134 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - shirt Caleb - Svart

  • Lång ärm • Rund halsringning • Tryckta detaljer • Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  89 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Sweatshirt Amanda - Grå

  • Mjukborstad insida • Rund, ribbad halsringning • Tryck fram • Ribbade muddar i ärmsluten och nedtill • Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  112 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Joggingbyxor Rune - Blå

  Joggingbyxor i skön bomullskvalitet med mjuk, borstad insida. Ribbad, elastisk linning med dragkedja. Fickor i sidorna och ribbade muddar i benslut. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  112 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Mjukisbyxor Cole - Svart

  Joggingbyxor i något kraftigare bomullskvalitet med mjukborstad insida. Resår i midja och benslut. Produkten innehåller ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  90 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - shirt Liam - Svart

  • Kort ärm • Rund hals • Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  59 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Leggings Evelyn - Vit

  Leggings i mjuk, stretchig bomullstrikå med tryckt mönster. Elastisk linning. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  59 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Topp Vanessa - Röd

  Linne/ärmlös blus i mönstrad viskos. V-ringning och knappar fram samt knyt nedtill. Smala, justerbara axelband. Produkten innehåller viskos från LENZING™ ECOVERO™, viskosfibrer tillverkade av mer hållbart trä som endast kommer från certifierade och kontrollerade källor. LENZING™ ECOVERO™-fibrer är certifierade enligt EU Ecolabel, EU:s officiella miljömärkning, vilket innebär att materialet uppfyller stränga krav på hållbarhet under hela livscykeln: från råmaterialutvinning till produktion, distribution och kassering. Tillverkningen av LENZING™ ECOVERO™-fibrer ger upp till 50% lägre utsläpp och vattenpåverkan jämfört med vanlig viskos. »

  107 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Trikåshorts Ian - Grå

  Skön modell med långa, vida ben och påsydd resårlinning med vävd logo. Infällda fickor i sidsömmarna. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  112 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Kjol Li PU - Svart

  Kjol Li PU i stretchig skinnimitation med bred volang fram och elastisk midja med rynkad resår bak. »

  149 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Huvtröja Asher - Svart

  • Rak modell • Tryck fram • Fodrad huva med applikationer • Mudd i ärmsluten och nedtill • Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  149 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Topp med brottarrygg - Grå

  Topp med brottarrygg. Bred resår med logotryck. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  59 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Volangtopp Malva - Grön

  Volangtopp Malva i trikå av fin bomull. Rak modell med vid halsringning som har infälld resår och påsydd volang runt om. Går även att bära som off shoulder. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  83 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Overall Winter - Grå

  Overall Winter i mjuk pile/teddy med bomullsfoder med moln. Lång dragkedja med skavskydd vid hakan. Ribbmudd i ben- och ärmslut och i halsringningen. Litet broderi upptill. »

  172 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Klänning Lara + hårband - Röd

  Klänning Lara + hårband i mjuk velour. Klänning med lång ärm som har infälld resår i ärmslut och rund hals med tryckknappar på ena axeln. Avskärning i midjan med volangsydd kjol och invändig body som har tryckknappar i grenen. Hårband med infälld resår bak och rosett framtill. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  139 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Jeans Ben - Blå

  Jeans i stretchdenim med sliteffekter. Femficksmodell med reglerbar linning. Gylf med dragkedja. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  149 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Mjukisbyxor Hilda - Natur

  Mjukisbyxor med tryckt mönster. Borstad insida. Ribbad, elastisk linning med dragsko. Två fickor. Ribbade muddar i bensluten. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  104 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Jacka Silas - Natur

  Jacka i bombermodell med glansigt yttertyg och fodrad huva i sweatshirtmaterial. Ribbstickad krage och dragkedja. Ribbade muddar i ärmslut och nederkant. Två fickor fram och en ficka på vänster ärm, alla med dragkedja. En innerficka med tryckknapp. Produkten består av återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats. »

  250 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - shirt Viktor - Grå

  Kortärmad modell med stort tryck fram och fodrad huva. »

  71 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Hoodie Axelin - Lila

  Croppad, vid huvtröja med oversizepassform. Vida ärmar med ribbmudd i ärmsluten. Fodrad huva. Gjord i bomullskvalitet med mjuk, borstad insida. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  187 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Jeans Colton - Blå

  Jeans i stretchdenim med tvätteffekter. Femficksmodell med smal passform. C-storlekar. Linning med hällor, knapp och gylf med dragkedja. Reglerbar midjevidd med invändig knappresår. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  174 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Overall, vadderad och vattentät - Rosa

  Vadderad och vattentät vinteroverall med stor rörelsefrihet. Slittåligt, vävt yttertyg med tryckt mönster, 3000 wp efter tre tvättar. Alla sömmar är tejpade. Avtagbar huva med skärm och resår runt framkanten. Mjukt fleecefoder på insidan av kragen. Hög krage. Dold dragkedja under vindslå med kardborreknäppning. Reglerbar midjevidd med invändig knappresår. Smockresår i ärmslut samt trikåmuddar med tumhål. Två sidfickor med dragkedjor. Extra slitstarka förstärkningar på rumpa och knän. Infälld resår i benslut och reglerbar, avknäppbar resårhälla under foten. Tryckta reflexer på ärmar, ben, huva och rygg, samt reflekterande dragband på dragkedjorna. Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC) och mer miljövänlig än behandlingar baserade på dessa. Du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas. »

  674 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Oxfordskjorta David - Blå

  Klassisk oxfordskjorta med button down-krage och en bröstficka. Långa ärmar med manschett och knapp i ärmsluten. Gjord i vävd bomullskvalitet med viss struktur. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  149 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Sweatshorts Melvin - Grå

  • Mjukborstad insida • Elastisk midja med dragsko • Två sidofickor • Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  69 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Klänning + Leggings Rosalie - Natur

  Klänning + Leggings Rosalie i trikå av ekobomull. Klänning med långa ärmar och volanger upptill samt utställd kjol och tryckknapp på ena axeln. Leggings med elastisk midja. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  119 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Body + Leggings Allison - Rosa

  Body + Leggings Allison i trikå av ekobomull. Långärmad body med volanger på axlarna och tryckknappar i grenen och på ena axeln. Leggings med resår i midjan. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  119 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Huvtröja Eric - Svart

  Huvtröja i skön bomullskvalitet med mjuk, borstad insida. Ribbmudd i ärmslut och nederkant. Fodrad huva. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  187 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Jultröja Christmas - Blå

  Jultröja Christmas i mjuk, stickad kvalitet med juligt motiv. Ribbstickad nederkant, ärmslut och hals. »

  187 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Body Jumpsuit Otis - Beige

  • Omlottdesign med knytning i midjan • Lång ärm • Långa ben • Tyger har en våfflad struktur • Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. Plagget är designat i samarbete med influencern Angelica Svanström. »

  187 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Klänning Amelia - Blå

  Klänning Amelia i bomullstrikå med heltäckande mönster. Utställd modell med långa ärmar och rynkad avskärning upptill. Smal ribbkant i halsen. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  101 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - shirt Jonah - Vit

  T-shirt Jonah i bomullstrikå med tryck. Kortärmad modell med rund, ribbad halsringning. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  59 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Byxor + Topp Mason - Brun

  Byxor + Topp Mason i trikå av ekobomull med tryckt mönster. Långärmad topp med tryckknappar på ena axeln. Byxor med resår i bensluten och i midjan. Dragsko. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån. »

  119 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Boxerkalsonger Robin 7pack - Multi

  Boxerkalsonger Robin 7-pack i bomullstrikå med bred resår med text i midjan. Fodrad front. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. »

  224 SEK

  Ellos.se

 • Ellos - Regnjacka med fleecefoder - Blå

  Regnjacka i vattentät gummikvalitet med värmande foder i microfleece och vävt, quiltat foder i ärmarna. Svetsade sömmar. Fleecefodrad huva med liten infälld resår fram, som lättare håller den på plats. Huvan kan knäppas av med tryckknappar. Dragkedja fram med utvändig skyddande slå som stängs med tryckknappar. Skavskydd vid halsen så att dragkedjan inte ska nypa eller kyla. Infälld resår i ärmsluten och i sidorna nedtill. Reflextryck fram, bak och på ärmarna. Produkten består av återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats. »

  299 SEK

  Ellos.se

Fler liknande barnkläder