Didriksons - Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Didriksons Carter Boys Jacket Diablo Red

  Carter Boys Jacket är en fodrad vinterjacka från Didriksons med snölås och justerbar nederkant. Två innerfickor, avtagbar ochjusterbar huva.Ärmslut medkardborrband och mjuka elastiska muddar med tumhål. Försedd medhakskydd som hindrar dragkedjan från att skava. »

  799 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Slush Kids Winter Boots 4 Rosa

  Reflekterande detaljerFörstärkning på utsatta områdenSvetsade sömmar. »

  495 SEK

  Outnorth.se

 • DIDRIKSONS Pile Jacket Kids mellow yellow 2020 90 Fleecetröjor

  Riktigt varm och skön tröja i klassisk tappningDet gäller att börja tidigt för att växa i sin glesbygdskavaj. Finns det en skönare tröja att ha på utflykten? Antagligen inte.Lo Fleecejacka har alla de rätta detaljerna som kantningen, lite längre rygg och tumhål. »

  375 SEK

  Addnature.com

 • Didriksons Lorentz Pojkar Parka Jacka (Coal Black)

  Calling all boys who are heading out in the cold of winter - The Lorentz is here to keep you warm Didriksons brings the Lorentz boy's Parka jacket for the winter, to help boys stay warm on their way to school or while having a blast in the snow. »

  1299 SEK

  SkatePro.se

 • Didriksons Kaya Jacket Junior, 170, Old Rust

  Didriksons Kaya Jacket  är en fodrad jacka perfekt fö skidåkning eller annan vinteraktivitet tillverkad i polyamid. Denna jacka är vind- och vattentät med god andningsförmåga och hel dragkedja med hög krage och avtagbar huva. »

  599 SEK

  Lannasport.se

 • Didriksons Hood jakke

  På Miinto kan du köpa produkten hos lokala butiker i Sverige. Utforska bland säsongens mest populära märken. »

  569 SEK

  Miinto.se

 • Didriksons Slaskeman Ofodrat Regnset Barn Gul

  Slaskeman Kids set Yellow är ett regnställ från Didriksons tillverkat i smidigt galonmaterial. Slaskeman har4 vägs stretch i trikå på insidan för ökad smidighet. Jackan har resår i ärmsluten, avtagbar huva ochmånga reflexer. »

  499 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Lun Vinterjacka Barn Grå

  Söker du en smidig jacka för vinterns alla lekar? Lun Kid's JacketThrone Grey är en smidig och skön vinterjacka från populära Didriksons. Vinterjackan har flera tydliga reflexer för synlighet i mörkret och de mjuka muddarna med tumhål stänger kyla och snö ute. »

  799 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Boardman 5 Fodrat Regnset Barn Rosa

  Vill du att ditt barn ska kunna leka ute i regn och rusk? Boardman Kid's Set 5 Fuchsia är ettfleecefodrat galonset från Didriksons.Jackan har resår i ärmslut och nederkant för att stänga regn och rusk ute. Byxorna har en mjuk justerbar väst som värmer gott om mage och rygg. »

  749 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Lagan Skaljacka Barn Navy

  Didriksons Lagan Kids Jacket Navyär en skaljacka med hög vattentäthet och det perfekta plagget en regnig och blåsig dag. Lagan har en vattentät dragkedja och jackan är rustad med ett membran som gör den 100% vattentät. »

  999 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Torne Skalbyxa Barn Navy

  Torne Kids Pants Navyären 100% vattentät skalbyxa från Didriksons med hög utandning för bästa komfort. Byxorna har justerbar midja och benslut med kardborrband. Bensluten har även knappar där du kan fästa egna fotstroppar. Benficka med vattentät dragkedja och reflex samt reflex bak på ena benet. »

  699 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Slaskeman Ofodrat Regnset Barn Blå

  Slaskeman Kids set Malibu Blue är ett regnställ från Didriksons tillverkat i smidigt galonmaterial. Slaskeman har4 vägs stretch i trikå på insidan för ökad smidighet. Jackan har resår i ärmsluten, avtagbar huva ochmånga reflexer. »

  499 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Slaskeman 4 Ofodrat Regnset Barn Pollengul

  Slaskeman Kids SetPollen Yellow är ett regnställ från Didriksons tillverkat i smidigt galonmaterial. Slaskeman har 4 vägs stretch i trikå på insidan för ökad smidighet. Jackan har resår i ärmsluten, avtagbar huva ochmånga reflexer. »

  499 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Idre Vinterbyxa 4 Barn Ljuslila

  Idre Kid's Pants 4 Lilac är uppföljaren av förra årets populära byxa med samma namn. Idre älskar snö och lek i pulka eller skidbacken. Didriksons byxa Idre har fasta justerbara hängslen och midjan kan justeras för att få till rätt passform. »

  749 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Tarfala Vinterbyxa Marinblå Barn

  Tarfala Kids Pant i färgen Navy från Didriksons är en vinterbyxa med hög midja som stänger snö och kyla ute. Vinterbyxan har fasta justerbara hänslen, resår i bensluten och avtagbara fotstroppar. »

  599 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Madi Vinterparkas Junior Grå

  Söker du en snygg och varm vinterparkas? Madi Boy's ParkaCoal Black är en lång varm vinterparkas till junioren.Huvan är avtagbar och den underbara fuskpälsen går att knäppa loss. Madi har mjuka muddar med tumhål som stänger snö och kyla ute. »

  1399 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Elmån Softshelljacka Barn Rosa

  Didriksons Elmån Kid's Softshell i färgen Fuchsiaär en softshell jacka med borstad polyester på insidan.Det perfekta plagget en ruggig och blåsig dag. Jackan är vindtät och försedd med en värmande polyester på insidan. »

  499 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Waterman Ofodrat Regnset Barn Pollengul

  Vill du att ditt barn ska kunna leka ute i regn och rusk? Waterman Kids SetPollen Yellow är ett 100% vattentätt ofodrat regnställ från Didriksons. Jackan har avtagbar huva, justerbar nederkant samt justerbara ärmslut. Waterman har många tydliga reflexer för bästa synlighet i mörkret. »

  599 SEK

  Smilebutiken.se

 • Elmån Kids Softshell Jacket Navy Didriksons Barn

  Didriksons Elmån Navy är en softshell jacka med borstad polyester på insidan.Det perfekta plagget en ruggig och blåsig dag. Jackan är vindtät och försedd med en värmande polyester på insidan. »

  499 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Zea Stretchbyxa Barn Radiant Purple

  Zea Kids Stretch Pant Radiant Purple är en smidig ofodrad lekbyxa från Didriksons. Byxorna har resår i midjan med möjligheta att justera för bästa passform. Zea har en ficka med dragkedja samt resår i bensluten. »

  499 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Myamba Kids Coverall Navy Softshelloverall

  Myamba Kids Coverall Navyfrån Didriksons är en softshell overall för de allra minsta barnen. Materialet är vintätt och andas och det vattenavvisande materailet håller barnet torr vid lättare regn stänk. Overallen har avtagbar huva samt resår i ärm och benslut slut. »

  499 SEK

  Smilebutiken.se

 • Nabilla Kids Coverall Fuchsia Skaloverall Barn Didriksons

  Nabilla Kids Coverall Fuchsia från Didriksons är en vind och vattentät skaloverall. Overallen och resår i ben och ärmslut samt avtagbar huva. Nabilla är tillverkad i ett smidigt taslanmaterial och är föredd med fotstroppar i bensluten. »

  749 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Zea Stretchbyxa Barn Navy

  Zea Kids Stretch Pant är en smidig ofodrad lekbyxa från Didriksons. Byxorna har resår i midjan med möjligheta att justera för bästa passform. Zea har en ficka med dragkedja samt resår i bensluten. »

  499 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Idre Vinterbyxa 3 Barn Svart

  Idre Kid's Pants 3Black är uppföljaren av förra årets populära byxa med samma namn. Idre älskar snö och lek på förskolan, skolan eller när det är dags för pulka eller skidbacken. »

  749 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Eike Skaljacka Barn Junior Navy

  Eike Boys Jacket är en vind och vattentät jacka från Didriksons. Den här stilrena skaljackan för unga killar är ett klokt val när väder och vind kräver en rejäl jacka.Jackan har avtagbar huva och rymliga fickor fram. »

  999 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Eike Skaljacka Barn Junior Svart

  Eike Boys Jacket är en vind och vattentät jacka från Didriksons. Den här stilrena skaljackan för unga killar är ett klokt val när väder och vind kräver en rejäl jacka.Jackan har avtagbar huva och rymliga fickor fram. »

  999 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Piko Skaljacka Barn Junior Blå

  Piko Boy's Jacketär en mjuk och följsam jacka för unga killar från populära Didriksons. Jackan är vind och vattentät med tejpade sömmar samt försedd med nätfoder vilket ger hög utandning för bästa komfort. Jackan har en avtagbar huva och ärmslut samt nederkanten kan justeras. »

  799 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Dusk Fodrad Regnbyxa Barn Navy

  Dusk Kids Pants Navy ären fodrad regnbyxa från Didriksons med utandning för bästa komfort. Byxorna har resår i midjan och benslut samt en ficka med dragkedja. Dusk har förstärkt tyg på knän och bak. »

  699 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Tovik Hybrid Hoodie Junior Svart

  Tovik Girls Hoodie Black är encoola hybridjacka från Didriksons.Tovik är även lätt figursydd och är en tuff kombination av polyesterfleece ochfiberjacka. Hoodien kan användas som den är eller ett extra lager under tex. en vindjacka. »

  699 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Boardman 5 Fodrat Regnset Barn Vitmönstrad

  Vill du att ditt barn ska kunna leka ute i regn och rusk? Boardman Kid's Set 5Snow White Terazzo är ettfleecefodrat galonset från Didriksons.Jackan har resår i ärmslut och nederkant för att stänga regn och rusk ute. Byxorna har en mjuk justerbar väst som värmer gott om mage och rygg. »

  799 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Hamna Skaljacka Barn Junior Svart

  Hamna Girls Jacket från Didriksons är en stilren och klassisk jacka för tjejer. Jackan är både vind och vattentät med tejpade sömmar. Hamna har nätfoder och hög utandning för bästa komfort. Den något längre modellen på jackan gör att den skyddar extra väl mot vädrets makter. »

  999 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Waterman Ofodrat Regnset Barn Multi Algae

  Vill du att ditt barn ska kunna leka ute i regn och rusk? Waterman Kids Set Multi Algae är ett 100% vattentätt ofodrat regnställ från Didriksons. Jackan har avtagbar huva, justerbar nederkant samt justerbara ärmslut. Waterman har många tydliga reflexer för bästa synlighet i mörkret. »

  799 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Droppen Skaljacka Barn Navy

  Didriksons Droppen Kids Jacket Navyär en skaljacka och det perfekta plagget en regnig och blåsig dag. Jackan är vind och vattentät samt förseddmed nätfoder i kroppen och taft i ärmarna. Droppen har resår i ärmslut, avtagbar huva samt försedd med tydliga reflexer. Denna jacka harhar "Extended seam"". »

  599 SEK

  Smilebutiken.se

 • Viskan Kids Jacket Navy Skaljacka Didriksons Barn

  Didriksons Viskan Kids Jacket Navy är en skaljacka med taftfoder. Det perfekta plagget en regnig och blåsig dag. Jackan är vind och vattentät samt försedd med tydliga reflexer. Kantbant i ärmslut och nederkant samt avtagbar huva. Viskan harhar "Extended seam"". »

  599 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Slaskeman Ofodrat Regnset Barn Randig

  Slaskeman Kids set Rainbow Simple Stripeär ett regnställ från Didriksons tillverkat i smidigt galonmaterial. Slaskeman har4 vägs stretch i trikå på insidan för ökad smidighet. Jackan har resår i ärmsluten, avtagbar huva ochmånga reflexer. »

  549 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Chris Hoodie Junior Navy

  Chris hoodie i färgen Navy från Didriksons har en skön passform med hög krage och fast huva. Tröjan har en mjuk, borstad insida och är tillverkad i ett flexibelt material med melerat garn. Chris går att ha som den är eller lager-på-lager under en jacka. »

  499 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Droppen Skaljacka Barn Rosa

  Didriksons Droppen Kids Jacket Fuchsia är en skaljacka och det perfekta plagget en regnig och blåsig dag. Jackan är vind och vattentät samt förseddmed nätfoder i kroppen och taft i ärmarna. Droppen har resår i ärmslut, avtagbar huva samt försedd med tydliga reflexer. »

  599 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Boardman 5 Fodrat Regnset Barn Blåmönstrad

  Vill du att ditt barn ska kunna leka ute i regn och rusk? Boardman Kid's Set 5Navy Terazzo är ettfleecefodrat galonset från Didriksons.Jackan har resår i ärmslut och nederkant för att stänga regn och rusk ute. Byxorna har en mjuk justerbar väst som värmer gott om mage och rygg. »

  799 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Vivid Boys jacket Black Skaljacka Junior

  Didriksons VividBoys jacket Black är en ofodrad skaljacka. Jackan är vind och vattentät och fungerar perfekt som regnjacka. Vividhar fast huva, resår i ärmslut samt justerbar nederkant. »

  699 SEK

  Smilebutiken.se

 • Didriksons Droppen Skaljacka Barn Blå

  Didriksons Droppen Kids Jacket Malibu Blue är en skaljacka och det perfekta plagget en regnig och blåsig dag. Jackan är vind och vattentät samt förseddmed nätfoder i kroppen och taft i ärmarna. Droppen har resår i ärmslut, avtagbar huva samt försedd med tydliga reflexer. »

  599 SEK

  Smilebutiken.se

Fler liknande barnkläder