Clementoni - Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Clementoni Crazy Chic Spegel Och Smink

  En glittrig spegel med coola LED-ljus och utdragbara sminkpaletter med en massa fina sminkprodukter. Kittet inkluderar flera färgglada ögonskuggor, läppglans och rouge. Sminket tvättar du enkelt bort med vatten. Det perfekta kittet för den framtida make-up artisten! Rekommenderad ålder: 6 år. »

  499 SEK

  Jollyroom

 • Clementoni Sminkset

  Låt din innersta make-up artist komma fram med detta glamorösa sminkset från Clementoni. I setet ingår läppglans, ögonskuggor, rouge, läppstift, nagellack, applikator och allt annat du behöver för att sminka en cool look. »

  449 SEK

  Jollyroom

 • Clementoni Manikyrset

  Skapa fantasifulla, glittriga naglar med hjälp av Clementonis fantastiska manikyrset. I setet får du med en glitterspray-maskin, ett peel-off nagellack och en massa färggranna glitter att dekorera dina naglar med. Det enda som sätter gränserna är din egen fantasi! Rekommenderad ålder : 6 år. »

  249 SEK

  Jollyroom

 • Clementoni Crazy Chic Sminkset Fjäril

  Ett fantastiskt sminkset utformad som en fjäril från Clementoni. Detta kit innehåller allt du behöver för att lägga den perfekta sminkningen! I kittet får du med färgglad make-up, spännande hårfärger och ett fint nagellack. Ett perfekt kit för den sminkintresserade! Rekommenderad ålder : 6 år. »

  449 SEK

  Jollyroom

Fler liknande barnkläder