Carena - Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Carena Resarö Väska Grey Melange

  Packa ner god mat till en mysig picknick till stranden i denna praktiska Carena Resarö Väska i Grey Melange, en perfekt kombination av fickor och fack för en lyckad utflytkt. – Tillverkad i slitstark polyester. – Två utvändiga fickor för att förvara små ägodelar. »

  140 SEK

  Babyshop.se

 • Carena Landsort Babysitter Seal Grey

  Din lilla knodd kan gunga i denna Landsort Babysitter i Seal Grey från Carena. – Praktiska bärhandtag. – Gungade läge och stilla läge. – Grenband, vadderade sidor och nackkudde för mer komfort. – Säkerhetstestad enligt EN 12790:2009. – Mjuk vadderad sits. – Justerbart ryggstöd i 3 lägen. – Avtagbar nackkudde. »

  560 SEK

  Babyshop.se

 • Carena Blidö Hoppgunga Seal Grey

  Din lilla baby kan hoppa i denna roliga Blidö Hoppgunga i Seal Grey från Carena. – Perfekt för att öva på koordinationen och för att få mer styrka i kroppen. – Sittdelen är tillverkad i polyester och kan maskintvättas. – Kan hängas i dörrkarmen med medföljande fästen eller hängas i taket med krokar. »

  400 SEK

  Babyshop.se

 • Carena Husarö Skötbädd Seal Grey

  Din baby får det bekvämt när det är dags att byta på denna Husarö Skötbädd i Seal Grey från svenska märket Carena. – Mjuk skumstoppning. – Överdrag som kan tas av och maskintvätts vid behov. – Kombinera med andra överdrag från Carena för att ge skötbädden en ny stil. – Mått: 67 x 50 cm. »

  280 SEK

  Babyshop.se

 • Carena Gålö Skötbädd Grå

  Lått din lilla älskling var så bekväm som möjligt med denna Gålö Skötbädd i Grå, designad av det kreativa märket Carena. – Mått: 71 x 55 x 2 cm. – Den tunna designen gör att den praktiskt ligger kvar på bordet när det viks ihop. – Passar Gålö och Troll Väggskötbord. – Yttertyg: bomull med akrylbeläggning. »

  280 SEK

  Babyshop.se

 • Carena Husarö Skötbädd Vit

  Denna Husarö Skötbädd i Vit från det svenska märket Carena som specialiserar sig på bra lösningar för föräldrar och barn och kommer göra blöjbytet lättare, designad av det svenska märket Carena. – Stoppad i mjuk bomull för ökad komfort. – MIxa och matcha med andra överdrag från Carena. – Mått: 67 x 50 cm. »

  280 SEK

  Babyshop.se

 • Carena Arholma Babysitter Seal Grey

  Ditt lilla busfrö kommer älska att gunga i denna Arholma Babysitter i Seal Grey, designad av det svenska märket Carena. – Babysittern gungar när din bebis rör på sig och kräver alltså inga batterier. – Löstagbar båge med tre löstagbara leksaker. – Rejält vadderad för ökad komfort. »

  400 SEK

  Babyshop.se

 • Carena Brännö Liggdel Universal Grey Melange

  Ta med din baby på promenad i denna bekväma Brännö Liggdel i Universal Grey Melange från svenska märket Carena. – Passar med Vinga, Smögen och Lysekil barnvagnar. – Lätt att fästa med metallbågarna för mer stabilitet. – Bekvämt horisontellt läge för din baby att vila. »

  956 SEK

  Babyshop.se

 • Carena Visby Liggdel Dark Grey Melange 2018

  Denna Visby Liggdel i Dark Grey Melange 2018 från Carena passar Visby Sittvagnen, och är enkel att använda och kommer vara en bekväm plats för lilla babyn att vila på under barnvagnsfärden. – Passar både 2017 och 2018 års modell av Visbyvagnen. – Fin och mjuk liggdel för nyfödda. »

  960 SEK

  Babyshop.se

Fler liknande barnkläder