Baby born - Barnkläder

Avancerad sökning   
 • Baby Born Dockkläder Boutique Tutu Set

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born kan du göra din docka fin. Setet innehåller en tyllkjol och flera accessoarer. Setet finns i två varianter, vilken version du får blir en överraskning! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  239 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born, Play & Fun Cykelhjälm Till Docka

  Det är dags för din docka att lära sig att cykla! Men säkerheten kommer först, och därför behöver din docka en cykelhjälm. Den här snygga cykelhjälmen från Baby Born gör er redo för en trevlig och säker cykeltur tillsammans. Hjälmen passar till dockor som är ca 43 cm. Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  199 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Docktillbehör Bathing Accessory Set

  Med de här fina docktillbehören från Baby Born blir det roligare att bada med din docka. Setet innehåller en droppformad handduk och badleksaker. Allt din docka behöver för badet! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  189 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Dockkläder Skor Med Tillbehör

  Med det här setet med dockskor från Baby Born kan du göra din docka fin. Setet innehåller ett par gummitofflor och sex stycken accessoarer att dekorera tofflorna med. Tofflorna finns i sex olika färger, vilken färg du får blir en överraskning! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  99 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Docktillbehör Scooter Hjälm

  Med den här hjälmen från Baby Born kan din docka åka på sin scooter. Hjälmen har justerbara band och ett visir som kan fällas ner. Kombinera gärna med Baby Borns matchande scooter och kläder! Rekommenderad ålder: Från 3 år. OBS! Endast hjälm ingår. Docka, scooter och kläder säljs separat. »

  179 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born &Fun Docktillbehör Grillset Play

  Baby Born &Fun Docktillbehör Grillset Play. »

  439 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Docktillbehör Boutique Väska Och Skor

  Med det här setet med dockaccessoarer från Baby Born kan du göra din docka fin. Setet innehåller en väska, ett par solglasögon, ett par skor och ett glasögonfodral. Setet finns i två varianter, vilken variant du får blir en överraskning! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  239 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Play&Fun Dockkläder Deluxe Scooter Outfit

  Med de här dockkläderna från Baby Born kan din docka åka på sin scooter. Setet består av en snygg jacka i läderimitation, ett par tuffa byxor och ett par skor. Kombinera gärna med Baby Borns matchande scooter och hjälm! Rekommenderad ålder: Från 3 år. OBS! Endast outfiten på bilden ingår. »

  289 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Dockkläder Pyjamas Med Skor

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born kan du göra din docka fin. Setet innehåller en pyjamas, ett par skor och en galge att hänga upp plagget på när det inte används. Med det här setet blir din docka extra söt och kramgo! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  229 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Docktillbehör Deluxe Party Set

  Med det här setet med docktillbehör från Baby Born kan du ställa till med ett roligt födelsedagskalas till din docka. Setet innehåller en festklänning, ett par skor, en födelsedagskrona, tallrikar, bestick, muggar, en tårta och en tårtspade. »

  379 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Dockkläder Sommarklänning Med Tillbehör

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born kan du göra din docka fin. Setet innehåller en sommarklänning med volanger, en galge att hänga upp plagget på när det inte används, och ett diadem. Med det här setet blir din docka sommarfin! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  329 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Dockkläder Enhörning

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born kan du göra din docka fin. Setet innehåller en enhörningsdräkt och en galge att hänga upp den på när den inte används. Med det här plagget blir din docka extra söt och kramgo! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  269 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Dockkläder Badrock

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born kan du göra din docka fin. Setet innehåller en mjuk, gullig badrock i rosa, och en galge att hänga plagget på när det inte används. Perfekt efter badet, på stranden eller vid poolen! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  179 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Play&Fun Deluxe Winter Set Dockkläder

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born ser du till att din docka håller sig varm hela vintern. Setet innehåller en rosa vinterjacka, grå byxor, ett par stövlar och en söt hatt. Visa stolt upp din docka med sin nya klädsel för vänner och familj! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  499 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Deluxe Fun the Rain Dockkläder

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born är din docka redo för regn och rusk. Setet innehåller en söt t-shirt, en gulligt mönstrad regnjacka, ett par matchande regnbyxor och ett par blå stövlar. Visa stolt upp din docka med sin nya klädsel för vänner och familj! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  599 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Play&Fun Deluxe Camping Outfit Dockkläder

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born ser du till att din docka är redo för semestern. Setet innehåller en vit t-shirt med hundtryck, en snygg skjorta, grå shorts, ett par sko och en färgglad hatt. Visa stolt upp din docka med sin nya klädsel för vänner och familj! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  499 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Dockkläder Deluxe Badset

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born kan du göra din docka fin. Setet innehåller en rosa jumpsuit, en galge att hänga klädesplagget på när det inte används, en tandborste samt ett glas att ställa tandborsten i. Perfekt efter ett härligt bad eller en uppfriskande simtur. »

  199 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Dockkläder Deluxe Ballerina Set

  Med det här setet med dockkläder från Baby Born kan du göra din docka fin. Setet innehåller en tyllkjol, en body med tillhörande strumpbyxor, en jacka, ett par balettskor och ett diadem. Allt din docka behöver för balettuppvisningen! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  399 SEK

  Jollyroom.se

 • Baby Born Deluxe Cold Days Dockkläder

  Med det här moderiktiga setet med dockkläder från Baby Born ser du till att din docka håller sig varm hela vintern. Setet innehåller en fin blå kappa, rosa leggings, ett par stövlar, en halsduk och en söt hatt. Visa stolt upp din docka med sin nya klädsel för vänner och familj! Rekommenderad ålder: Från 3 år. »

  348 SEK

  Jollyroom.se

Fler liknande barnkläder